قمبوان

قمبوان

قمبوان
قمبوان

قمبوان

قمبوان

کوفته یکی از غذاهای سنتی و محلی قمبوان

کوفته قمبوان یک غذای سالم ، مقوی و خوشمزه و به عنوان نذری در امامزاده قلعه میرزا پخته می شود .

  وسایل پخت و پز نظیر دیگ ، سه پایه ، چوب به امامزاده برده می شود. ابتدا بلغور گندم که اول آنرا نیم پز می کنند بعد آنرا آسیاب می کنند و بلغور نرم رابا عدس پخته وآب عدس در روغن تفت می دهند بعد سبزیجات معطر مثل مرضه ترخون وتره به آن می افزایند البته سبزی هارا اول سرخ می کنند وخمیری از آنها تهیه می کنند وشب درجای خنک قرار می دهند ودروسط خمیر هایی که به شکل توپ درست می کنند خرمای بی هسته وکشمش می گذارند ودردیگ درآب جوش می پزند .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد